Antena Meniu Search
x

Secretele profesorului de muzică arestat pentru pedofie

Zece ani a pozat în profesorul ideal. Aproape două decenii şi-a convins partenerul de scenă că e artistul devotat muzicii şi familiei sale. Lucian Darie, profesorul de muzică arestat pentru pedofie, a reuşit să-şi ascundă adevărata faţă până şi de psihologii care îl evaluau periodic.

Vezi și

 Muzica şi minciuna n-au lipsit nicio clipă din viaţa lui Lucian Darie! O spun acum, răspicat, psihologii. Cei care admit că au fost pur şi simplu păcăliţi de omul cu o mie de feţe.

Inteligenţa l-a ajutat să trişeze evaluarea şi să pozeze în profesorul perfect. E drept, testul pe care îl dau dascălii e unul sumar. O recunosc chiar specialiştii. Pentru descoperirea presupuselor înclinaţii spre pedofilie, ar fi fost nevoie de cercetări aprofundate, zile la rând. Cine se gândea, însă, că tocmai el, omul care lucra de UN DECENIU cu copiii, tată la rândul lui, ar putea abuza sexual fetiţe?!

Ştia să se apropie de copii, povestesc dascălii. Avea mereu cuvintele potrivite. Cu vocea şi cu zâmbetul său, îi cucerea pe loc! Procurorii DIICOT au strâns aproape 200 de filmuleţe de pornografie infantilă. S-ar fi filmat de fiecare dată când viziona filme pentru adulţi cu eleve sale, când se dezbrăca în faţa lor sau când le abuza sexual. Şi-a ascuns pasiunea bolnavă şi de familie şi de omul alături de care a împărţit scena 18 ani de zile.

De soţia sa, divorţase. Însă, în urmă cu aproape doi ani s-au împăcat. În curând, femeia, care este şi psiholog, va aduce pe lume un al doilea copil. Mai au împreună o fetiţă de şase ani. Specialiştii vor analiza, acum, şi cum a fost Lucian Darie ca tată.

În paralel, inspectoratul şclolar Neamţ vrea să deschidă o linie verde a copilului. Pentru ca elevele care ar fi fost hărţuite de profesor să aibă curaj să vorbească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Secretele profesorului de muzică arestat pentru pedofie