Antena Meniu Search
x

Şeful Guvernului a cerut un birou personal la Ministerul Apărării

Război şi pace. Război la Palatul Victoria, pace la forţele armate. Şeful Guvernului a cerut un birou personal la Ministerul Apărării. De teama înscenărilor şi interceptărilor, spune el.

Vezi și

 Acolo va lucra până în noiembrie, când Traian Băsescu nu va mai fi preşedintele României. Paza militară împotriva traficului de influenţă. Este explicaţia primului ministru care a cerut un birou personal în clădirea Ministerului Apărării. Una dintre cele mai bine păzite instituţii din ţară.

Mutarea vine după ce procurorii DNA au susţinut, pe baza unor interceptări, că în biroul de la Palatul Victoria al lui Victor Ponta s-ar fi făcut trafic de influenţă pentru baronul de Mehedinţi, Adrian Duicu.

Sediul M.Ap.N este o unitate militară în care paza şi accesul sunt asigurate de militari cu pregătire specială. Securitatea clădirii aparţine serviciului de informaţii al Armatei.

Sediul Palatului Victoria este păzit în exterior de Jandarmerie. În interior, securitatea este asigurată de o secţiune a Serviciului de Protecţie şi Pază. Serviciul Român de Informaţii are şi el un birou în clădire.

Teama de spionaj îi face pe mulţi lideri să-şi ia măsuri suplimentare de precauţie. De exemplu, singurul loc în care Barak Obama vorbeşte fără teamă de supraveghere este un cort de securitate.

Premierul se va întoarce însă în Palatul Victoria la şedinţele de Guvern. Cu o maşină securizată. Să nu fie uşor de identificat, când face naveta între sediul MApN şi piaţa Victoriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Şeful Guvernului a cerut un birou personal la Ministerul Apărării