Antena Meniu Search
x

Sentinta lui Cioaca a fost contestata

Condamnarea de ieri a lui Cristian Cioaca la 22 de ani da inchisoare pentru uciderea Elodiei a nemultumit pe toata lumea. Atat avocata lui, cat ai cea a familiei Ghinescu au facut apel impotriva sentintei date de judecatori

Vezi și

Niciuna dintre aparatoarele lui Cioaca nu a mers la Pitesti. Maria Vasii, avocata lui Cioaca a trimis apelul la Tribunalul Arges prin fax. Conform unor surse judiciare, avocata a fost ieri, dupa pronuntarea sentintei, la Penitenciarul Colibasi, acolo unde este incarcerat Cioaca, si i-ar fi dat acestuia sa semneze contestatia.

Tot prin fax, a trimis actiunea si avocata familiei Ghinescu, Crina Radum, dar de la Brasov. Mama avocatei disparute in august 2007 a fost in aceasta dimineata la cabinetul avocatei si a semnat apelul. Femeia considera ca pedeapsa primita de Cioaca este prea blanda si ar vrea ca fostul politist sa faca inchisoare pe viata. Pentru ca i-a omorat fiica, i-a transat cadavrul si i l-a aruncat nu se stie pe unde, spune ea. Cert este ca de la Tribunalul Arges, cele doua actiuni vor fi trimise la Curtea de Apel Pitesti unde se va constituii un nou dosar caruia i se va da un termen de judecata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sentinta lui Cioaca a fost contestata