Antena Meniu Search
x

Sezonul reducerilor pentru copii

Ce-ar putea să-şi dorească un puşti de ziua copiilor dacă nu un cadou! O jucărie, o hăinuţă sau amândouă. Poate chiar şi mai multe. Iar părinţii s-au conformat.

Vezi și

 Ce-ar putea să-şi dorească un puşti de ziua copiilor dacă nu un cadou! O jucărie, o hăinuţă sau amândouă. Poate chiar şi mai multe. Iar părinţii s-au conformat. Mall-urile au fost astăzi pline. De copii veniţi cu familia la cumpărături.

Cu cei mici nu-i de joacă. Mai ales când vine vorba despre alegerea ţinutei. Copiii ştiu exact ce îşi doresc şi au profitat de ziua lor ca să-i scoată pe părinţi la cumpărături. Mai ales că magazinele au afişat reduceri de până la 50%. Cele mai căutate au fost, evident, hăinuţele şi accesoriile pentru plajă.

Iar pentru o astfel de ţinută de top părinţii ar trebui să lase la casă şi 1.000 de lei. Pentru cei cu buzunarul mai strâmtorat, acest magazin a venit cu o ofertă. Cumperi un produs, iar al doilea este redus cu 50%.

O tinuta completa costa aproximativ 250 de lei. Iar părinţii s-au conformat şi au profitat de reduceri. Reduceri au fost şi la magazinele cu jucării. Vor avea reduceri şi în zilele urmăroare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Sezonul reducerilor pentru copii