Antena Meniu Search
x

SFÂRŞITUL TRAGIC al unui călugăr. A murit într-un accident cumplit, în drum spre o înmormântare

Fostul stareţ de la Mănăstirea Stelea din Târgovişte a murit pe loc într-un teribil accident rutier. Avea 76 de ani şi în momentul tragediei, mergea la o înmormântare, împreună cu o familie. Maşina în care se aflau cei trei a fost izbită în plin de un TIR.

Vezi și

A slujit toată viaţa lui Dumnezeu, dar şi-a găsit sfârşitul în prima zi din Săptămâna Patimilor. Fostul stareţ de la Mănăstirea Stelea din Târgovişte a murit pe loc într-un teribil accident rutier. Avea 76 de ani şi în momentul tragediei, mergea la o înmormântare, împreună cu o familie. Maşina în care se aflau cei trei a fost izbită în plin de un TIR.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul TIR-ului este şocat. A făcut tot posibilul să evite impactul, dar nu a avut nicio şansă.

Se grăbeau să ajungă la o înmormântare, când TIR-ul a izbit în plin maşina în care se afla călugărul de 76 de ani şi un cuplu. Şoferul autoturismului nu ar fi respectat indicatorul Oprire.

Toţi cei trei pasageri au avut nevoie de ajutorul echipajului de la descarcerare pentru a fi scoşi din mormanul de fiare ce a mai rămas din maşină.

Însă a fost prea târziu pentru bătrânul călugăr. Doar cei doi soţi au scăpat cu viaţă şi au ajuns la spital, cu ambulanţa, pentru îngrijiri.

Accidentul s-a produs într-o intersecție extrem de periculoasă din comuna Gura Ocniţei. Traficul rutier a fost blocat în zonă mai bine de două ore. Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi un dosar penal de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » SFÂRŞITUL TRAGIC al unui călugăr. A murit într-un accident cumplit, în drum spre o înmormântare