Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Și parlamentarii se plictisesc câteodată. Asta deşi primesc indemnizaţii lunare de 10 mii de lei.

Chiar şi cele mai aprinse dezbateri nu îi stimulează pe unii aleşi suficienţi încât să fie atenţi la discuţii.

de Redactia Observator

la 27.11.2017 , 00:20

Să fii deputat sau senator în Parlamentul României nu este o muncă uşoară. Însă chiar şi cele mai aprinse dezbateri nu îi stimulează pe unii aleşi suficienţi încât să fie atenţi la discuţii. Asta deşi primesc indemnizaţii lunare de 10 mii de lei.

Corina Bogaciu are 28 de ani şi este deputat PSD. Se împlineşte un an de când şi-a preluat mandatul şi de atunci tot fuge de presă. Am încercat să vedem ce înţelege parlamentarul din legile pe care le votează. La comisia de buget finanţe, s-a dezbătut legea prevenirii. Un proiect important, care ar scuti firmele de amenzi. Domnişoara Bogaciu n-a prea fost atentă la discuţii. 

De votat, a votat şi ea. N-a putut să spună, însă, ce conţine legea. 

Vezi și

Corina Bogaciu ne trimite la purtătorul de cuvânt al partidului sau chiar la preşedinte. Deşi indemnizaţia de 10.000 de lei pe lună, de la stat, o încasează ea. Până acum, Bogaciu n-a vorbit niciodată despre activitatea ei.

Mergem la Senat, unde sunt politicienii cu greutate şi cu experienţă. Dar până şi veteranii se plictisesc. Aşa arată, într-o zi de lucru, sala unde aleşii noştri decid viitorul României. Aproape goală. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Și parlamentarii se plictisesc câteodată. Asta deşi primesc indemnizaţii lunare de 10 mii de lei.