Antena Meniu Search
x

Si-a abandonat pruncul intr-o punga, la coltul unei strazi

Ore in sir s-a chinuit sa scape de copilul ei. E povestea unei femei care a nascut un baietel acasa, fara stirea tatalui copilului. O noapte intreaga s-a plimbat pe holurile spitalului Pantelimon.

Vezi și

Camerele de supraveghere au surprins-o, cu pruncul in brate, disperata sa-l abandoneze si sa fuga. Cum n-a gasit un loc potrivit, l-a luat si l-a aruncat la colt de strada. Femeia este acum acuzata de tentativa de omor calificat.

Nici o zi nu avea copilul cand femeia care l-a adus pe lume a decis sa-l abandoneze intr-o punga, noaptea, pe o strada. Astazi, le-a aratat si politistilor unde l-a lasat.

Bebelusul, un baiat frumos si sanatos, a fost gasit in urma cu o saptamana, intr-un cartier din sectorul doi al Bucurestiului. Ploua torential, iar copilul era aruncat pe trotuar, invelit doar in cateva zdrente si un sac de plastic

Mai tarziu, autoritatile au aflat ca bebelusul nu era pentru prima data acolo. Toata ziua, femeia se plimbase cu el in brate pe holurile spitalului. Medicii si asistentele au vazut-o. Nimeni nu si-a imaginat ce avea de gand sa faca.

Femeia care si-a abandonat copilul pe strada a mai dat nastere la trei prunci. Doi dintre ei sunt crescuti de straini. Acum ar putea sa-si piarda drepturile de mama, si sa ajunga la inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Si-a abandonat pruncul intr-o punga, la coltul unei strazi