Antena Meniu Search
x

Şi-a omorât nevasta în faţă copiilor

Băutura şi gelozia l-au făcut să îşi măcelărească soţia cu zece lovituri de cuţit.

Vezi și

 Băutura şi gelozia l-au făcut să îşi măcelărească soţia cu zece lovituri de cuţit. Un bărbat din judeţul Bacău a înjunghiat-o fără milă pe mama copiilor lui, chiar sub privirile unuia dintre ei. Un băieţel de patru ani. Sub ploaia de lovituri nemiloase, femeia a murit pe loc.

Sfâşiat de vinovăţie, sperând ca soţia lui să fi supravieţuit atacului sângeros, bărbatul a dat un telefon. Şi-a rugat un prieten să cheme salvarea. A lovit cu atâta sete şi mânie, încât în urma lui nu a mai rămas decât trupul rece al femeii, într-o baltă de sânge.

I-a aplicat soţiei sale mai multe lovituri de cuţit. În zone vitale ale corpului, inimă, gât precum şi asupra membrelor. Furia lui a lovit orbeşte. Bărbatul şi-a dat seama prea târziu că cea în care loveşte e mama copiilor lui. O fetiţă de aproape doi ani şi un băiat de patru ani.

El a fost şi martorul scenei de groază. Bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare. Cei doi copii au fost încredinţaţi, pentru moment, naşilor de cununie ai celor care au fost odată, soţ şi soţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Şi-a omorât nevasta în faţă copiilor