Antena Meniu Search
x

Şi-a uitat geanta în autobuz şi a apelat la primul echipaj de poliţie pe care l-a găsit. Bucureşteanca a primit în final cel mai frumos cadou de 8 martie

O bucureşteancă şi-a uitat geanta în autobuzul din care tocmai coborâse. Când şi-a dat seama, femeia de 38 de ani a apelat la primul echipaj de poliţie pe care l-a găsit.

de Monica Palade

la 09.03.2021, 11:15

Şi-a uitat geanta în autobuz şi a apelat la primul echipaj de poliţie pe care l-a găsit. Bucureşteanca a primit în final cel frumos cadou de 8 martie - Facebook

Oamenii legii au pornit în căutarea mijlocului de transport şi după zece minute au reuşit să îl identifice în staţia de autobuz de la 13 septembrie. Poliţiştii au găsit geanta chiar pe locul indicat de bucureşteancă. Întâmplarea a avut loc luni, 8 martie, şi a fost relatată pe pagina de Facebook a Poliţiei Bucureşti.

A intrat în panică

"8 Martie, ora 20:00. O doamnă coboară în staţia STB de la Piaţa Unirii şi se îndreaptă spre Centrul Vechi. Face câţiva paşi şi se opreşte brusc. Îi lipseşte ceva. Poşeta. Iar autobuzul din care se dăduse jos tocmai plecase. Panicată, femeia se îndreaptă spre echipajul de Poliţie Locală a Municipiului Bucureşti care îşi desfăşura activitatea în faţa magazinului Unirea. „Vă rog, ajutaţi-mă! Mi-am uitat geanta pe scaun, în autobuz! În 385.... am acte, carduri, bani, cheile de la casă....M-am grăbit să cobor...”, le-a spus femeia poliţiştilor locali.

Agenţii P.L.M.B. au reacţionat prompt şi, însoţiţi de reclamantă, au plecat imediat după autobuzul cu pricina. In mai puţin de zece minute, mijlocul de transport în comun a fost identificat într-o staţie din zona Calea 13 Septembrie. Iar, pe unul dintre locuri, conform descrierii femeii, au găsit bagajul uitat. Poşeta a fost înapoiată iar I.E., în vârstă de 38 de ani, şi-a recuperat în integralitate bunurile pierdute".

O bătrânică rătăcită ajutată de jandarmi să ajungă acasă

În urmă cu câteva zile, o bătrânică rătăcită în zona şoselei Pantelimon a fost ajutată de jandarmii din Bucureşti să îşi regăsească drumul spre casă, după ce s-a rătăcit. Misiunea nu a fost deloc una uşoară pentru că bunicuţa nici nu îşi amintea unde locuieşte. 

Doamna Maria avea două adrese, domiciliu şi reşedinţă, însă nu a fost recunoscută la niciuna dintre ele de cei care locuiau acolo. Nici a treia adresă indicată nu a fost cea bună, însă de acolo au fost indicaţi spre o alta.

Într-un final, jandarmii au refăcut împreună cu bătrânica traseul şi au reuşit să ajungă la domiciliul său. Nu doar pensionara s-a bucurat că a ajuns acasă, ci şi câinii din curte care au recunoscut-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Şi-a uitat geanta în autobuz şi a apelat la primul echipaj de poliţie pe care l-a găsit. Bucureşteanca a primit în final cel mai frumos cadou de 8 martie