Antena Meniu Search
x

Doamna Maria, o bătrânică de 91 de ani, ajutată de jandarmii din Bucureşti să regăsească drumul spre casă, după ce s-a rătăcit

O bătrânică rătăcită în zona şoselei Pantelimon a fost ajutată de jandarmii din Bucureşti să îşi regăsească drumul spre casă, după ce s-a rătăcit. Misiunea nu a fost deloc una uşoară pentru că bunicuţa nici nu îşi amintea unde locuieşte.

de Monica Palade

la 03.03.2021, 16:29

Doamna Maria, o bătrânică de 91 de ani, ajutată de jandarmii din Bucureşti să regăsească drumul spre casă, după ce s-a rătăcit - Facebook

Doamna Maria avea două adrese, domiciliu şi reşedinţă, însă nu a fost recunoscută la niciuna dintre ele de cei care locuiau acolo. Nici a treia adresă indicată nu a fost cea bună, însă de acolo au fost indicaţi spre o alta.

Într-un final, jandarmii au refăcut împreună cu bătrânica traseul şi au reuşit să ajungă la domiciliul său. Nu doar pensionara s-a bucurat că a ajuns acasă, ci şi câinii din curte care au recunoscut-o.

Povestea a fost relatată pe pagina de Facebook a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

A uitat drumul spre casă

„Zilele trecute, în zona șoselei Pantelimon, jandarmii au fost sesizați că, în stația de autobuz, o femeie pare că are probleme. Au mers acolo și au întâlnit-o pe doamna Maria.

Nu părea nimic în neregulă ca o doamnă în etate să facă o plimbare într-o zi însorită. Totuși, jandarmii au mers la ea și au întrebat-o cum se simte, cu gândul că, dacă totul e bine, să-i ureze "O primăvară frumoasă".

Din nefericire, femeia le-a spus că are probleme, pentru că s-a rătăcit și nu-și amintește unde locuiește.

Două adrese, patru locaţii verificate

Din verificările efectuate, a reieșit că femeia, în vârstă de 91 de ani, are două adrese, domiciliu și reședință, la care am însoțit-o, dar nu a fost recunoscută la niciuna dintre ele.

O a treia adresă ne-a fost comunicată, care s-a dovedit, din nou, greșită, dar de acolo, ni s-a transmis o a patra adresă.

Am petrecut mai bine de patru ceasuri în zonă, încercând să refacem drumul către casă al femeii, iar povestea a avut un final fericit.

Primul semn a fost bucuria bătrânei care și-a recunoscut casa. Al doilea semn a fost bucuria câinilor din curte, care și-au recunoscut stăpâna...”, au scris jandarmii pe pagina de Facebook.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Doamna Maria, o bătrânică de 91 de ani, ajutată de jandarmii din Bucureşti să regăsească drumul spre casă, după ce s-a rătăcit