Antena Meniu Search
x

Sicriul gol în care trebuia să fie fetiţa bolnavă de SIDA din Vâlcea a stârnit un scandal imens

Sicriul gol în care ar fi trebuit să fie rămăşiţele pământeşti ale Ionelei, fetiţa bolnavă de SIDA, care ar fi murit în 1994, dezgroapă un scandal imens

Vezi și

Sicriul gol în care ar fi trebuit să fie rămăşiţele pământeşti ale Ionelei, fetiţa bolnavă de SIDA, care ar fi murit în 1994, dezgroapă un scandal imens. O posibilă afacere cu adopţii ilegale. Intermediată chiar de o asistentă medicală, acuză oamenii.

Alte două familii şi-ar fi dat copiii unor cupluri din Canada, fără acte, după ce li s-a spus că pruncii lor suferă de boli incurabile. 

Unul din ei s-a întors recent în sat, după ani buni, să-şi vadă părinţii şi să-şi ia certificatul de naştere. Fraţii Ionelei suspectează că sora lor ar fi putut ajunge, prin aceeaşi reţea, în străinătate. 21 de ani, patru fraţi şi un tată au aprins lumânări la mormântul Ionelei. Lângă groapa din care, în urmă cu o săptămână, au scos un sicriu gol. Când a murit tatăl Ionelei, copiii au vrut să-l îngroape lângă fata despre care a simţit până în ultima clipă a vieţii lui că trăieşte. Declarată bolnavă de SIDA şi cu numele pe cruce, Ionela ar putea fi dispărută. Vândută peste mări şi ţări. Canadienii ar fi ajuns la poarta familiei însoţiţi de o asistentă medicală şi de poliţistul din sat.

Flori Ionela ar fi fost diagnosticată cu SIDA, la scurt după ce familia a primit o ofertă de adopţie. Neobişnuit de repede, fata a fost dusă la un spital din Bucureşti pentru tratament. Satul din Vâlcea are multe familii sărace şi copii şi mai mulţi. Străinii care îşi doreau să devină părinţi şi-au găsit aici uşor intermediari, gata să încalce legea pentru bani. Metoda ar fi fost simplă. Părinţii erau anunţaţi că pruncii lor sunt bolnavi. O familie din acelaşi sat a fost înştiinţată că fiul, Alin, are hidrocefalie sau apă la creier şi că, în scurt timp, va muri.

Cei patru fraţi ai Ionelei speră că sora lor, care acum ar avea acum 26 de ani, trăieşte. Poliştii o caută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Sicriul gol în care trebuia să fie fetiţa bolnavă de SIDA din Vâlcea a stârnit un scandal imens