Antena Meniu Search
x

Momente emoționante pe Național Arena, pentru Simona Halep (Video)

Simona Halep a fost sărbătorită în cadrul unui eveniment organizat pe Arena Națională, cu ocazia câștigării de către sportiva noastră a turneului de tenis de la Wimbledon, în care a învins-o în finală pe Serena Williams.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.07.2019, 21:04

Momente magice pe Național Arena, pentru Simona Halep, la sfârșitul evenimentului de prezentare a trofeului câștigat la Wimbledon (Video) Vezi și

Simona Halep a fost sărbătorită în cadrul unui eveniment organizat pe Arena Națională, cu ocazia câștigării de către sportiva noastră a turneului de tenis de la Wimbledon, în care a învins-o în finală pe Serena Williams.

Simona a participat la festivitățile de pe stadionul Arena Națională, organizate de Primăria București și Federația Română de Tenis, iar la sfârșit a ținut un discurs emoționant.

Momente emoționante pe Național Arena, pentru Simona Halep

"Vreau să vă mulțumesc pentru toată energia pozitivă pe care mi-o transmiteți mereu, o simt, iar atunci când merg la turnee am foarte mulți români alături de mine. Este un lucru deosebit că în seara aceasta ați venit atât de mulți să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Este extraordinar că îmi transmiteți atâta bucurie și atâta iubire, eu așa o consider. Știu că avem nevoie de un model în viață, ca să fim inspirați și motivați, dar cel mai important lucru este să credem în noi. Așa, că dacă reușim să ajungem să avem încredere în noi, în puterea noastră interioară, putem să facem orice. Vă doresc numai bine și vă mulțumesc din nou că ați fost alături de mine într-un moment frumos", a declarat Simona la sfârșitul evenimentului.

Timp de aproape 2 ore, Simona Halep a fost felicitată de numeroase personalități, iar meciul din finala de la Wimbledon, cu Serena Williams, a fost analizat în direct de sportivă, împreună cu Ion Țiriac.

Simona Halep a mai fost sărbătorită pe Arena Națională, anul trecut, după câștigarea troferului de la Roland Garros.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Momente emoționante pe Național Arena, pentru Simona Halep (Video)