Antena Meniu Search
x

Singurul spital de ortopedie din ţară modernizat de la temelii

Există şi pacienţi fericiţi! Culmea! Într-un spital de stat din România. Vorbim despre singurul spital de ortopedie din ţară modernizat de la temelii. Primarul general al Capitalei a verificat astăzi lucrările la spitalul Foişor, unde s-au investit 38 de milioane de euro.

Vezi și

 După ce a vizitat primul corp de spital complet construit, Sorin Oprescu a anunţat că toate lucrările demarate la Spitalul Foişor vor fi finalizate la începutul lui 2015. Se poate şi aşa. Pacienţii sunt supravegheaţi, au internet şi băi ca la hotel.

Singura problemă a pacienţilor nu este durerea. Ci televizorul. Au două în acelaşi salon şi îi cam încurcă. Acesta este singurul spital de ortopedie din ţară. De un an de zile a intrat într-un program de reconstrucţie, extindere si modernizare.

De la 4.000 mp la 17.000 mp. Numărul de paturi şi de săli de intervenţie chirurgicală va fi dublu. Aşa că, în fiecare an vor fi operaţi aproximativ 6.000 de pacienţi.

Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat stadiul lucrarilor de la cel mai nou spital. Mai ales că investiţia totală este de 38 milioane de euro. Al doilea spital nou din ţară va fi Spitalul Clinic de Copii "Victor Gomoiu", cu investiţii tot de la Primăria Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Singurul spital de ortopedie din ţară modernizat de la temelii