Antena Meniu Search
x

Sinistraţii, adăpostiţi de autorităţi

Sute de oameni au îndurat gerul în maşini. Din când în când cineva le bătea în geam să le ofere un pahar de ceai. Răspunsuri însă n-a avut nimeni pentru ei. Autorităţile nu ştiu exact când vor fi deblocate drumurile. S-ar putea întâmpla în dimineaţa asta sau peste câteva zile. Tocmai de asta mulţi oameni şi-au abandonat maşinile. Şi s-au refugiat în adăposturile oferite de autorităţile locale.

Vezi și

 Când au trecut graniţa în România, au dat peste zăpadă. Şi pe măsură ce înaintau stratul era tot mai gros. Iar în Râmnicu Sărat, microbuzul lor a fost tras pe dreapta.

S-au încălzit cu ceaiuri oferite de autorităţi, apoi au adormit pe scaune.

Primarul din Râmnicu Vâlcea a mers în mijlocul lor să fie sigur că au tot ce le trebuie.

Unii oameni au ales să rămână în maşini. Autorităţile le-au bătut în geam ca să le dea o cană cu ceai fierbinte şi un sandviş.

Printre tiruri erau şi foarte multe maşini mici. Toată lumea voia să ştie când poate să "evadeze" din iadul alb.

Nici prin judeţul Ialomiţa n-a fost chip să se treacă. Cei care şi-au permis s-au cazat la pensiunile şi hotelurile din zonă. Alţii au fost nevoiţi să stea în maşini cu motorul pornit sau în restaurante, unde au şi mâncat, dar au şi dormit.

În judeţul Brăila, poliţiştii au escortat patru autocare cu turişti bulgari şi ucrainieni până la primăria comunei viziru, unde au fost adăpostiţi.

Adăpost într-o sală de sport şi mâncare au primit şi 20 de persoane care n-au putut să treacă de filtrele poliţiştilor din judeţul Călăraşi.

Printre cei cazaţi aici, s-au numărat şi foarte mulţi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Sinistraţii, adăpostiţi de autorităţi