Antena Meniu Search
x

Tatăl a 5 copii și-a pus capăt zilelor de supărare că nu le poate potoli foamea. Câțiva cartofi cruzi, tot ce aveau pe masă

Tatăl a cinci copii mici din Stroiești, Vaslui, și-a pus capăt zilelor de disperare că nu le poate potoli foamea pruncilor săi. Înfrânt de neputință, bărbatul de 33 de ani s-a spânzurat într-un grajd din apropierea casei.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.06.2020, 11:32

Cinci copii au rămas acum doar în grija mamei, după ce tatăl lor s-a spânzurat
Cinci copii au rămas acum doar în grija mamei, după ce tatăl lor s-a spânzurat - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Înfrânt de neputință, bărbatul de 33 de ani s-a spânzurat într-un grajd din apropierea casei.
  • Trupul său a fost găsit de unul dintre copii, în vârstă de 8 ani.

Bietul om, care era văcar în sat, văzuse cã în acea zi nu mai aveau decât niste cartofi, dar nici mãcar o picãtură de ulei, cu care mama sã facã ceva de mâncare. Niciun colt de pâine nu mai era, iar cei mici tot spuneau că “ne e foame, ne e foame”. 

Situatia l-a tulburat atât de tare pe bărbat încât, prefăcându-se cã porneste la lucru, a mers într-un grajd din curte si s-a spânzurat, scrie vremeanoua.ro.

Trupul său a fost gãsit de unul dintre copii, în vârstă de 8 ani.

“Detergent și săpun as vrea, ca să spăl copiii”

O vecină care le stie povestea nu a mai răbdat sã îi vadă flămânzi si a fãcut un apel public, iar câtiva oameni au trimis deja la Stroiesti hãinute, niste mâncare si dulciuri.

“Detergent și săpun as vrea, ca să spăl copiii”, spune cu lacrimi în ochi, Roxana Vasilache, mama celor cinci prunci, cu vârste între 11 luni si 12 ani.

Pentru copilul care nu a împlinit încă un an de zile, mama ar avea nevoie de lapte praf, dar și de scutece. Cel mai important ajutor însă, care pare si cel mai greu de obtinut, este cel legat de casa dărăpănată în care stau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tatăl a 5 copii și-a pus capăt zilelor de supărare că nu le poate potoli foamea. Câțiva cartofi cruzi, tot ce aveau pe masă