Video

Sişu îşi arată latura romantică în noua piesă "Incitant şi cuminte", în colaborare cu Andrei Bănuţă. Videoclipul, filmat în muzeul Micul Paris

De Redactia Observator.
Publicat: 02.07.2021, 12:22.
Actualizat: 02.07.2021, 13:58

În noua lui piesă, "Incitant şi cuminte" Sişu ne arată şi latura lui... romantică şi apare într-o ipostază cu totul diferită faţă de ce a arătat până acum. Iar videoclipul a fost filmat într-un decor mai mult decât romantic. Poate cel mai romantic loc din Bucureşti - muzeul Micul Paris. 

"Incitant şi cuminte" este prima colaborare pe care Sişu și... Andrei Bănuţă o au împreună. Şi sperăm noi că nu ultima, pentru că latura undergound al lui Sişu şi firea sensibilă a lui Andrei Bănuţă se potrivesc la fix.

De altfel, Andrei Bănuţă aşa s-a şi remarcat. Şi-a propus să le ofere ascultătorilor note personale, pline de suflet. Artiştii au venit în platoul Observator unde au dezvăluit secrete de la filmări, dar au vorbit şi despre planurile de viitor.

Urmăriţi interviul integral în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.