Antena Meniu Search
x

Situaţie disperată în Botoşani, pentru locatarii blocului afectat de explozie! Oamenii nu se mai pot întoarce în casele lor!

În urma unei expertize s-a stabilit că imobilul are un risc ridicat de prăbuşire, aşa că oamenii nu se mai pot întoarce în apartamente.

Vezi și

În urma unei expertize s-a stabilit că imobilul are un risc ridicat de prăbuşire, aşa că oamenii nu se mai pot întoarce în apartamente.

Explozia din data de 15 septembrie a fost foarte puternică şi structura de rezistenţă a blocului a fost afectată. Autorităţile nu-i mai lasă pe oameni să se întoarcă în casele lor şi acum trebuie să găsească soluţii să cazeze cele 24 de persoane evacuate. Blocul a fost încadrat în gradul I de risc seismic şi experţii recomandă aşteptarea terminării lucrărilor de consolidare. În cel mai scurt timp, oamenii vor pleca din casele lor cu toate lucrurile pe care le au. Unde, nu se ştie. Primăria are doar două locuinţe disponibile. Ar putea, conform legii, să se organizeze tabere în diferite spaţii din oraş. Iar unii vor alege să se mute la rude. Administraţia din Botoşani a dat până acum 24.000 de lei pentru familiile afectate de explozie. Vă reamintesc, şase persoane, printre care şi un copil de 11 ani, au fost rănite în urma acelui incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Situaţie disperată în Botoşani, pentru locatarii blocului afectat de explozie! Oamenii nu se mai pot întoarce în casele lor!