Antena Meniu Search
x

Scandal URIAŞ, cu daune de milioane de euro! Trei fraţi români au descoperit că pe pachetele de ţigări apare tatăl lor

Situaţie fără precedent. Trei fraţi români stabiliţi în Anglia, au descoperit, întâmplător, că poze cu tatăl lor, decedat acum 2 ani, se afla pe pachetele de ţigări din toată Uniunea EuropeanăŞi nimeni nu şi-a dat acordul pentru asta. Revoltată, familia vrea să meargă în instanţă.

Vezi și

Situaţie fără precedent. Trei fraţi români stabiliţi în Anglia, au descoperit, întâmplător, că poze cu tatăl lor, decedat acum 2 ani, se afla pe pachetele de ţigări din toată Uniunea Europeană. Şi nimeni nu şi-a dat acordul pentru asta. Revoltată, familia vrea să meargă în instanţă.

Acum doi ani, când a intrat în vigoare directiva europeană în care toţi producătorii de ţigarete erau obligaţi să afişeze avertismente de sănătate pe pachete, tatăl celor trei fraţi era internat într-un spital din Cluj.

Bărbatul a suferit o operaţie sub anestezie, aşa cum apare şi în poza de pe pachet. Iar fotografia cu bolnavul în tricou alb şi intubat este izbitoare cu el din timpul vieţii. Famila nu şi-a dat acordul nici pentru fotografiere şi nici pentru postarea acesteia pe pachetele de ţigări. Şi nici tatăl lor cât trăia nu ar fi făcut asta, spun cei trei fraţi.

Românii, care sunt stabiliţi în Anglia, sunt revoltaţi şi vor să meargă în instanţă unde probabil vor cere daune record. Pozele circulă deja în toată Uniunea Europeană. Vom reveni cu detalii în jurnalele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Scandal URIAŞ, cu daune de milioane de euro! Trei fraţi români au descoperit că pe pachetele de ţigări apare tatăl lor