Antena Meniu Search
x

Un şofer băut a paralizat orașul Galați, la prima oră a dimineții

Un şofer de 28 de ani a reuşit să paralizeze un oraş întreg, după ce s-a urcat băut la volan. Tânărul a intrat cu maşina într-un stâlp care susţine reţeaua de alimentare a troleibuzelor din Galaţi. Camerele de supraveghere au surprins cum accidentul a dat peste cap tot transportul public.

Vezi și

Un şofer de 28 de ani a reuşit să paralizeze un oraş întreg, după ce s-a urcat băut la volan. Tânărul a intrat cu maşina într-un stâlp care susţine reţeaua de alimentare a troleibuzelor din Galaţi. Camerele de supraveghere au surprins cum accidentul a dat peste cap tot transportul public. Dimineaţa, la oră de vârf, oamenii nu au avut cu ce să ajungă la serviciu. Reparaţiile au durat aproape şapte ore.

Cu o viteză uluitoare, maşina condusă de un tânăr de 28 de ani loveşte în plin stâlpul de pe marginea şoselei. Şoferul a pierdut controlul volanului pe o porţiune dreaptă. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum cablurile de înaltă tensiune, susţinute de stâlp, se rup.

Întreg oraşul a fost blocat după accident. Transportul public a fost suspendat la prima oră, când localnicii mergeau spre serviciu ori își duceau copiii la școli și gradinițe. Niciun troleibuz nu a mai putut circula pe străzi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul şofer era băut, au stabilit politistii. Doar la locul accidentului i-a fost testată alcoolemie. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice.

Şoferul va fi cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, distrugere şi vătămare corporală din culpă. Stâlpul lovit în accident fusese schimbat în urmă cu mai puţin de un an, după un accident similar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un şofer băut a paralizat orașul Galați, la prima oră a dimineții