Antena Meniu Search
x

Şofer beat dat de gol pe Facebook, după ce un prieten i-a raportat postarea, la Piteşti

Un şofer beat mort a fost dat de gol pe Facebook, de unul dintre prietenii săi, după ce a postat o fotografie în care apărea cu paharul în mână, la un chef.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.06.2019, 21:25

Şofer beat dat de gol pe Facebook, după ce un prieten i-a raportat postarea, la Piteşti - Profi Media

Un şofer beat mort a fost dat de gol pe Facebook, de unul dintre prietenii săi, după ce a postat o fotografie în care apărea cu paharul în mână, la un chef.

Postarea a fost raportată către pagina de Facebook a Poliţiei din Piteşti, cu precizarea că respectivul tocmai a plecat acasă beat, la volanul maşinii. Poliţiştii au făcut un filtru şi l-au oprit în trafic.

Şofer beat mort, dat de gol pe Facebook, după ce un prieten i-a raportat postarea

Un piteştean care petrecerea la un local din Piteşti a postat pe Facebook o fotografie în care apărea cu un pahar de băutură în mână, iar postarea respectivă a fost raportată către Poliţia din Piteşti, cu avertismentul că respectivul e beat mort şi tocmai s-a urcat la volanul maşinii.

Postarea a fost văzută de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti care l-au tras pe dreapta şi l-au pus să sufle în etilotest pe bărbatul în vârstă de 56 de ani. Avea o concentraţie de alcool de 0,83 la mie în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, precizează ziarulargesenilor.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Şofer beat dat de gol pe Facebook, după ce un prieten i-a raportat postarea, la Piteşti