Meniu
Search
x

Un șofer drogat a fugit cu un taxi după ce a provocat un accident în Craiova. Polițiștii l-au găsit aiurind la marginea drumului (Video)

Un șofer de 38 de ani, aflat sub influența drogurilor, și-a abandonat mașina cu care provocase un accident în Craiova, după care și-a văzut de drum cu un taxi ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Polițiștii l-au găsit aiurind la marginea drumului.

De Ana Maria Ghiarasim la 02.08.2020, 12:36
  • Martorii accidentului au sunat la 112 anunțând că șoferul mașinii lovite părea să aiba un comportament anormal.
  • Șoferul este un bărbat de 38 de ani din București.

Șoferul, un bărbat de 38 de ani din București, a fost prins de polițiștii craioveni pe o stradă din municipiu.

Potrivit IPJ Dolj, polițisti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizati prin intermediul numarului unic de urgenta 112, cu privire la faptul ca un autoturism, care era condus pe Calea Bucuresti, a lovit o balustrada, iar conducatorul acestuia părea să aiba un comportament anormal.

”Ajunsi in apropiere de locul accidentului, politistii au constatat faptul ca autoturismul ce fusese implicat in accident era condus in continuare pe Calea Bucuresti, fapt pentru care politistii au pornit in urmarirea acestuia cu semnalele acustice si luminoase in functiune. La un moment dat, barbatul in cauza a abandonat autoturismul pe o strada din Craiova si a urcat intr-un taxi”, anunță IPJ Dolj.

Polițiștii craioveni au cerut ajutorul mai multor colegi, iar aceștia l-au găsit pe șoferul în cauză pe o stradă din oraș, unde ”se manifesta intr-un mod recalcitrant” și a fost imobilizat de politisti.

In urma testarii cu aparatul drugtest, rezultatul în cazul barbatului a iesit pozitiv, fapt pentru care i-au fost prelevate si mostre biologice. Avand in vedere cele constatate, politistii au intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta substantelor psihoactive.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un șofer drogat a fugit cu un taxi după ce a provocat un accident în Craiova. Polițiștii l-au găsit aiurind la marginea drumului (Video)