Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un șofer care a plecat cu furtunul de la pompă a provocat haos într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui (Video)

Un şofer "uituc" a provocat haos într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui. După ce a alimentat, bărbatul a plecat cu tot cu furtunul de la pompă. În urma lui, motorina a ţâşnit ca dintr-o fântână arteziană. Ceilalţi clienţi au luat-o la fugă de teamă că benzinăria va sări în aer. 

de Redactia Observator

la 07.07.2020 , 22:45

  • Clienții din benzinărie s-au temut să nu sară în aer.
  • Șoferul s-a oferit să achite paguba produsă.

La un singur lucru s-au gândit cei care erau în acel moment în benzinărie. Să nu sară în aer. Şoferul a fost la un pas să plece cu tot cu pompa, dar a reuşit să rupă doar furtunul. Acesta s-a întins ca o praştie, apoi a fost aruncat câţiva metri mai încolo. 

Doar norocul a făcut să nu lovească pe nimeni. 

Dragoș Măntoiu, martor: Am auzit o bubuitură foarte puternică, nu înţelegeam ce se întâmplă, şi în momentul ăla am văzut cum ţâşnea motorină din pompă. Am văzut că a sărit practic în aer furtunul cu pistol, aşa în sus, la câţiva metri. A căzut în faţa uşilor benzinăriei. 

Vezi și

Scena s-a petrecut la o benzinărie aflată pe drumul spre mare, în momentul în care era plin de maşini. Ca la o alarmă cu bombă, locul s-a golit imediat. Alimentaţi de panică, cei aflaţi în benzinărie au luat-o la fugă. 

Dragoș Măntoiu, martor: Toată lumea s-a speriat, a fugit de acolo, era o panică puternică în benzinărie. A fost chiar haos. Erau oameni care nici măcar nu erau acolo, erau lângă, şi au plecat scârţâind roţile. 

Angajaţii au intervenit imediat, au oprit pompa şi au dat pe jos cu o substanţă care neutralizează combustibilul. Şoferul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, s-a întors când şi-a dat seama ce a făcut. 

Dragoș Măntoiu, martor: L-am văzut în benzinărie, apoi încercând să-şi ceară scuze. Nu era rău intenţionat omul. Pur şi simplu a uitat.

Şoferul s-a oferit să plătească paguba provocată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Un șofer care a plecat cu furtunul de la pompă a provocat haos într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui (Video)