Antena Meniu Search
x

Șofer urmărit de polițiști se ascunde într-un mall din București si cere de nevastă o vânzătoare

Poliţiştii bucureşteni au avut parte de cea mai ciudată experienţă! Au urmărit un şofer care a străbătut tot Bucureştiul pe contrasens, la un moment dat, l-au blocat în trafic, doar că bărbatul a reuşit să scape.

de Redactia Observator

la 22.10.2019, 17:12

Vezi și

Poliţiştii bucureşteni au avut parte de cea mai ciudată experienţă! Au urmărit un şofer care a străbătut tot Bucureştiul pe contrasens, la un moment dat, l-au blocat în trafic, doar că bărbatul a reuşit să scape. A demarat în trombă, însă nu şi-a mai putut controla foarte bine vehiculul şi a lovit trei oameni. Într-un final, s-a refugiat într-un magazin dintr-un mall, unde - din motive numai de el ştiute - a considerat că e cazul să ceară de nevastă o vânzătoare.

Cursa nebună a început în jurul prânzului. Mai mulți polițiști aflați în apropiere de Piața Victoriei l-au observat pe bărbatul care circula cu viteză pe contrasens. Nu a oprit la semnalele lor, decât după o urmărire de câţiva kilometri. În zona Spitalului Floreasca agenţii au încercat să îl dea jos din mașină, dar soferul i-a lovit și a demarat în trombă.

A mai mers aproape 10 kilometri până pe Bulevardul Camil Ressu, unde a lovit trei persoane aflate într-un refugiu STB. Și-a abandonat mașina și a căutat scăparea într-un magazin dintr-un centru comercial. Aici a urmat un alt gest surprinzător. A cerut-o în căsătorie pe vânzătoare, deși nu o cunoștea. Însă nu a mai apucat să afle răspunsul. Polițiștii l-au luat pe sus și l-au dus la audieri.

Șoferul a fost testat pentru droguri și alcool, iar rezultatele au fost negative. A petrecut 9 ore în fața polițiștilor, timp în care a studiat probele. Nu și-a motivat însă gestul.

Cu doar câteva minute înainte de începerea audierilor barbatul a spus ca nu se simte bine si ca are nevoie de ajutorul medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Șofer urmărit de polițiști se ascunde într-un mall din București si cere de nevastă o vânzătoare