Antena Meniu Search
x

Șoferii nervoși, "calmați" cu emoticoane! Pe drumul care leagă Deva de Lugoj au apărut panouri cu mesaje inedite

N-avem drumuri, dar măcar avem umor. Şoseaua care leagă Deva de Lugoj e împânzit de panourile de avertizare cu emoticoane.

Vezi și

N-avem drumuri, dar măcar avem umor. Şoseaua care leagă Deva de Lugoj e împânzit de panourile de avertizare cu emoticoane. Alături de feţele zâmbitoare sau triste, după caz, şefii de la Drumuri au redactat şi mesaje inedite. "Rezistă", "Abia acum începe greul" şi "Există speranţă" stă scris pe tăbliile colorate ţipător. Ministrul transporturilor spune că nu le-a văzut. 

În doar câteva secunde, zeci de maşini trec, în viteză, pe această porţiune a drumului naţional 68A, Deva-Lugoj. Una considerată extrem de periculoasă. Toate autoturismele lasă în urmă câteva indicatoare cum nu s-au mai văzut. Într-o culoare ţipătoare, cu emoticoane desprinse parcă din mediul virtual, ele îi avertizează pe şoferi că "abia acum începe greul". Şi sunt îndemnaţi să... reziste. Pentru că... există speranţă. 

Panourile zâmbitoare sunt montate pe o distanţă de 15 kilometri, pe drumul care şerpuieste pe lângă viitoarea autostradă Deva - Lugoj. Cei mai mulţi conducători nu le văd însă, cu ochi buni. 

Şeful de la transporturi a aflat de existenţa lor de la presă. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara au anunţat că este un demers experimental şi că în acest fel vor să-i ajute pe şoferi să parcurgă mai uşor traseul dificil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Șoferii nervoși, "calmați" cu emoticoane! Pe drumul care leagă Deva de Lugoj au apărut panouri cu mesaje inedite