Antena Meniu Search
x

O şoferiţă a intrat cu maşina într-un copac, după ce şoferul unui microbuz cu călători nu s-a lăsat depăşit, la Constanţa

Şoferul unui microbuz cu călători şi-a pus ambiţia cu o şoferiţă care intrase în depăşire, acesta accelerând, blocându-i revenirea pe bandă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.11.2019, 12:36

- Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Şoferul unui microbuz cu călători şi-a pus ambiţia cu o şoferiţă care intrase în depăşire, acesta accelerând, blocându-i revenirea pe bandă.

Femeia s-a panicat, când a văzut că şoferul de microbuz îi blochează reîncadrarea în bandă, ajungând cu maşina într-un copac de pe marginea drumului.

Şoferul unui microbuz cu călători, la un pas să producă o tragedie

O şoferiţă de 41 de ani a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea DJ 226, în apropierea localităţii constănţene Mihail Kogălniceanu, după ce a pierdut controlul direcţiei în timpul efectuării depăşirii unui microbuz cu călători, al cărui şofer nu a vrut să se lase depăşit, informează radioconstanta.ro.

"Un bărbat, de 62 de ani, a condus un microbuz de transport călători (ruta Constanţa – Hârşova) pe DJ 226, în afara localităţii Mihail Kogălniceanu, dinspre Mihail Kogălniceanu către Târguşor şi, pe fondul nerespectării obligaţiei celui care este depăşit – să circule cât mai aproape de marginea din dreapta a părţii carosabile sau a benzii pe care se deplasează – acesta ar fi creat o stare de pericol pentru un autoturism, condus de o femeie, de 41 de ani, în timp ce aceasta ar fi efectuat manevra de depăşire a microbuzului. Pentru a evita intrarea în coliziune laterală cu acesta, conducătoarea auto a virat către stânga, unde a intrat pe acostament, ulterior pierzând controlul direcţiei şi intrând în coliziune cu un copac", precizează IPJ Constanţa.

Şoferul a fost identificat, iar poliţiştii au demarat cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O şoferiţă a intrat cu maşina într-un copac, după ce şoferul unui microbuz cu călători nu s-a lăsat depăşit, la Constanţa