Antena Meniu Search
x

O şoferiţă prinsă cu 185 de kilometri la oră şi ITP-ul expirat, pe A2, a răbufnit la poliţist: "Am adus ţării medalii" (Video)

O şoferiţă a fost prinsă de radar în timp ce gonea cu 185 de kilometri la oră, pe Autostrada A2, fiind oprită la kilometrul 144, în zona Stației de taxare de la Fetești. După ce a fost oprită de poliţişti, aceştia au constatat şi că ITP-ul autoturismului Audi este expirat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.07.2019, 16:07

O şoferiţă prinsă cu 185 de kilometri la oră şi ITP-ul expirat, pe A2, a răbufnit la poliţist: "Am adus ţării medalii" (Video) - Observator.tv

O şoferiţă a fost prinsă de radar în timp ce gonea cu 185 de kilometri la oră, pe Autostrada A2, fiind oprită la kilometrul 144, în zona Stației de taxare de la Fetești.

După ce a fost oprită de poliţişti, aceştia au constatat şi că ITP-ul autoturismului Audi este expirat. Femeia a răbufnit către poliţist, precizând că este o fostă sportivă de performanţă.

O şoferiţă prinsă cu 185 de kilometri la oră şi ITP-ul expirat, pe A2

O şoferiţă la volanul unui Audi a fost oprită de poliţişti pe Autostrada A2, în dreptul Stației de taxare de la Fetești, după ce a fost înregistrată de radar circulând cu viteza de 185 de kilometri la oră.

La verificările ulterioare, poliţiştii au descoperit şi că autoturismul avea Inspecţia Tehnică Periodică expirată.

De asemenea, şoferiţa a răbufnit furioasă către poliţist, precizând că este o fostă sportivă de performanţă, care a adus ţării ceva. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O şoferiţă prinsă cu 185 de kilometri la oră şi ITP-ul expirat, pe A2, a răbufnit la poliţist: "Am adus ţării medalii" (Video)