Antena Meniu Search
x

Şoferul de TIR ucis în Belgia, condus pe ultimul drum cu un camion. Soţia lui, care va naşte gemeni în curând, distrusă de durere

Şoferul de TIR ucis în Belgia a fost condus pe ultimul drum cu un camion. Soţia lui Florin, care va naşte gemeni în curând, e distrusă de durere.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.02.2020, 08:31

Şoferul de TIR ucis în Belgia a fost condus pe ultimul drum cu un camion. Soţia lui Florin, care va naşte gemeni în curând, e distrusă de durere.

Un şofer român de camion a murit în Belgia, într-un accident cumplit. Peste o lună urma să devină tată de gemeni şi era aşteptat în curând să se întoarcă acasă, la Botoşani. A ajuns acasă fără viaţă şi sâmbătă a fost condus pe ultimul drum, într-o mare de durere şi tristeţe.

După zeci de mii de kilometri parcurși pe autostrăzile Europei, Florin Corsei a parcurs ultimul drum. A avut alături o mulțime de prieteni, colegi de muncă, rude și oameni dragi sufletului său. Cortegiul funerar a fost deschis de un cap tractor pe care scria Convoi Exceptinnel, plin de coroane şi de flori.

Acolo s-au regăsit coroane de la compania din Belgia la care era angajat, de la colegii de muncă, de la învățătoare, de la Sindicatul Instructorilor Auto Botoșani, de la rude și de la o mulțime de alți oameni care l-au cunoscut. Cu toții împietriți de durere.

Pe acelaşi subiect

Florin avea 32 de ani şi era deja tatăl unui băieţel, iar în curând aştepta să devină tată de gemeni, soţia lui, Gabriela, urmând să nască un alt băieţel şi o fetiţă. Aceştia nu îşi vor cunoaşte niciodată tatăl, ucis nevinpvat pe marginea unei autostrăzi, în Belgia.

Un camion se afla pe marginea drumului, iar șoferul camionului, Florin Corsei de 32 de ani din Botoșani, stătea lângă vehiculul său. Bărbatul a reparat o pană și a coborât din nou din camion pentru a verifica dacă totul este în regulă. Chiar în acel moment, un camion care se apropia s-a abătut de la carosabil, din motive neclare și s-a izbit violent în camionul condus de botoșănean.

Șoferul camionului parcat, botoșăneanul de 32 de ani, a fost dus la spital cu răni grave și a murit acolo la scurt timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Şoferul de TIR ucis în Belgia, condus pe ultimul drum cu un camion. Soţia lui, care va naşte gemeni în curând, distrusă de durere