Meniu
Search
x

Soția lui Nelu Ploieșteanu vrea divorț

Elena Ploieşteanu a pus piciorul în prag. E hotărâtă să divorţeze de Nelu Ploieşteanu. După 38 de ani de căsnicie şi cinci copii, soţia cântăreţului de muzică lăutărească vrea să-şi vadă de drumul ei

la 06.03.2015, 19:44
Vezi și

Elena Ploieşteanu a pus piciorul în prag. E hotărâtă să divorţeze de Nelu Ploieşteanu. După 38 de ani de căsnicie şi cinci copii, soţia cântăreţului de muzică lăutărească vrea să-şi vadă de drumul ei. 

Elena Ploieşteanu e foc şi pară. Şi e mai hotărâtă ca oricând să divorţeze de cel cu care a împărţit mai bine de jumătate din viaţă. Motivul separării e acelaşi dintotdeauna.

Nelu Ploieşteanu nu şi-a ascuns niciodată iubirile. Elena l-a iertat de fiecare dată. I-a trecut cu vederea toate aventurile şi mers mai departe. Dar de curând a aflat că soţul ei ar duce o viaţă paralelă. De mai bine de 13 ani, ar avea o relaţie cu o altă femeie.

Nelu şi Elena Ploieşteanu au împreună cinci copii. Patru fete şi un băiat. Mihăiţă are 23 de ani şi e imobilizat la pat de mic, după ce i s-a făcut greşit un banal vaccin. Pentru el, dar şi pentru surorile lui, Elena Ploieşteanu vrea să ceară despăgubiri.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Soția lui Nelu Ploieșteanu vrea divorț