Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soția lui Nelu Ploieșteanu vrea divorț

Elena Ploieşteanu a pus piciorul în prag. E hotărâtă să divorţeze de Nelu Ploieşteanu. După 38 de ani de căsnicie şi cinci copii, soţia cântăreţului de muzică lăutărească vrea să-şi vadă de drumul ei

de Redactia Observator

la 06.03.2015 , 19:44

Elena Ploieşteanu a pus piciorul în prag. E hotărâtă să divorţeze de Nelu Ploieşteanu. După 38 de ani de căsnicie şi cinci copii, soţia cântăreţului de muzică lăutărească vrea să-şi vadă de drumul ei. 

Elena Ploieşteanu e foc şi pară. Şi e mai hotărâtă ca oricând să divorţeze de cel cu care a împărţit mai bine de jumătate din viaţă. Motivul separării e acelaşi dintotdeauna.

Vezi și

Nelu Ploieşteanu nu şi-a ascuns niciodată iubirile. Elena l-a iertat de fiecare dată. I-a trecut cu vederea toate aventurile şi mers mai departe. Dar de curând a aflat că soţul ei ar duce o viaţă paralelă. De mai bine de 13 ani, ar avea o relaţie cu o altă femeie.

Nelu şi Elena Ploieşteanu au împreună cinci copii. Patru fete şi un băiat. Mihăiţă are 23 de ani şi e imobilizat la pat de mic, după ce i s-a făcut greşit un banal vaccin. Pentru el, dar şi pentru surorile lui, Elena Ploieşteanu vrea să ceară despăgubiri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Soția lui Nelu Ploieșteanu vrea divorț