Antena Meniu Search
x

Sora lui Sergiu Nicolaescu cere in instanta anularea testamentului regizorului

Incepe razboiul pe averea lui Sergiu Nicolaescu! Maine are loc primul termen in instanta. Sora maestrului, Iolanda Nicolaescu, o acuza pe sotia regizorului ca a falsificat testamentul

Vezi și

Un spectacol pe care Sergiu Nicolaescu n-ar fi vrut sa-l regizeze. La sase luni de la moartea lui, cele doua femei din viata maestrului se razboiesc pe avere. Sora a contestat in instanta testamentul in urma caruia sotia a mostenit tot. Doua case, un teren, 400.000 de euro in conturi si drepturile de autor de pe urma filmelor vandute. Procesul incepe maine. Dana Nicolaescu nu pare sa aiba emotii.

.

Dana Nicolaescu a venit la Buftea. In numele regizorului a fost ridicata o troita, asa ca cei care l-au iubit pe maestru i-au adus o floare si un gand bun. Sotia lui le-a cules pe toate, dar a stat departe de ochii presei.

Din viata lui exceptionala, Sergiu Nicolaescu ne-a lasat noua filmele, iar Iolandei doar amintirile. Femeia cu care a impartit tot, sora lui, nu apare acum in testament. Sora regizorului a acuzat-o in instanta pe Dana Nicolaescu ca a falsificat semnatura maestrului. Mai mult, ea sustine ca adevaratul testament lasat de Sergiu Nicolaescu este din 2008. Acolo, maestrul ar fi cerut sa fie inmormantat crestineste si nu incinerat.

Un grafolog va scoate la iveala adevarul. Daca testamentul va fi anulat, sora lui Sergiu Nicolaescu ar putea castiga cel mult o treime din averea regizorului. Procesul incepe maine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Sora lui Sergiu Nicolaescu cere in instanta anularea testamentului regizorului