Antena Meniu Search
x

Sorin Oprescu este dus la Spitalul Militar. Care este starea lui de sănătate

Sorin Oprescu este scos din arest şi dus la Spitalul Militar după ce starea lui de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele zile

Vezi și

Sorin Oprescu este scos din arest şi dus la Spitalul Militar după ce starea lui de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele zile.

Oprescu a cerut iniţial să fie internat la Spitalul Universitar unde sunt cardiologii care l-au tratat în ultimii ani. Iubita primarului suspendat i-a făcut astăzi o vizită în arest. Şi spune că starea lui nu este deloc una bună.Comisia medicală a Ministerului de Interne a acceptat cererea făcută de Sorin Oprescu prin care primarul suspendat la Capitalei solicită să fie consultat într-un spital de stat.

Cererea a fost aprobată în regim de urgență dar fiind starea de sănătate precară, ar fi dorit spit universitar dat fiind faptul ca este centrului cardiologie și acolo sunt medicii lui curanti, însă sunt mulțumiți și încrezători și in serviciile medicale de la Spitalul Militar. Important este sa se fie stabilizat și fixata problema medicala pentru a nu se agrava mai mult decât este acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Sorin Oprescu este dus la Spitalul Militar. Care este starea lui de sănătate