Antena Meniu Search
x

Sorin Oprescu, vizitat de fratele lui, dar şi de iubită. Cu câți bărbați împarte celula

Primarul suspendat al Capitalei a fost vizitat în aceasta dimineaţă de fratele lui, dar şi de iubită, după ce magistraţii i-au respins cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o alta mai blândă

Vezi și

Primarul suspendat al Capitalei a fost vizitat în aceasta dimineaţă de fratele lui, dar şi de iubită, după ce magistraţii i-au respins cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o alta mai blândă. 

Primarul suspendat al Capitalei a fost vizitat în aceasta dimineaţă de fratele lui, dar şi de iubită, după ce magistraţii i-au respins cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o alta mai blândă. Oprescu a invocat în faţa instanţei bolile de care suferă, dar n-a reuşit să convingă. Aşa că apropiaţii încearcă acum să-l ajute cum pot. 

Fratele şi iubita lui Sorin Oprescu au ajuns la arestul Poliţiei Capitalei în jurul orei 9. Prima care a intrat să-l vadă pe primarul suspendat a fost Adriana. Dorin Oprescu a trebuit să mai aştepte până să să intre în sala de vizite.

Sorin Oprescu este încarcerat în Arestul Central al Poliţiei Capitalei într-o celulă cu şase bărbaţi, printre care şi Mohammad Munaf, condamnat în cazul răpirii celor trei jurnalişti români în Irak. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Sorin Oprescu, vizitat de fratele lui, dar şi de iubită. Cu câți bărbați împarte celula