Antena Meniu Search
x

Soţ înjunghiat de soţie, în Gorj, după ce bărbatul a început să o bată crunt pe femeie (Video)

O femeie din Gorj şi-a înjughiat de două ori soţul, în timpul unei bătăi pe care o primea de la soţul său. Conflictul s-a iscat în urma unei discuţii în contradictoriu pe care bărbatul a avut-o cu soţia sa, la un moment dat femeia trezindu-se sub o ploaie de lovituri.

O femeie din Gorj şi-a înjughiat de două ori soţul, în timpul unei bătăi pe care o primea de la soţul său.

Conflictul s-a iscat în urma unei discuţii în contradictoriu pe care bărbatul a avut-o cu soţia sa, la un moment dat femeia trezindu-se sub o ploaie de lovituri.

Şi-a înjunghiat soţul în spate, ca să se apere, spune femeia

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, a devenit foarte violent cu soția lui, iar aceasta s-ar fi apărat cum a putut, înjunghiindu-şi soţul în zona spatelui cu un obiect ascuţit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma conflictului, bărbatul a fost transportat la spital de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, deoarece necesita mai multe investigații și îngrijiri medicale.

De asemenea, poliţiştii au emis şi un ordin de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Soţ înjunghiat de soţie, în Gorj, după ce bărbatul a început să o bată crunt pe femeie (Video)