Antena Meniu Search
x

Special! Arta de a-ți face un selfie perfect

Dacă vrei să fii la modă, trebuie să fii selfie! Dar puţini dintre noi ştim că există şi o regulă generală pentru a ieşi unul perfect

Vezi și

Dacă vrei să fii la modă, trebuie să fii selfie! Dar puţini dintre noi ştim că există şi o regulă generală pentru a ieşi unul  perfect

Aşadar, trebuie să faci fotografia de undeva de sus, nu de jos şi nici la nivelul feţei. Cel mai important este că trebuie să avem grijă ca lumina să vină din faţă şi să îţi cunoşti profilul cel bun.

Ce mai multi pasionaţi de selfie au grijă să-şi editeze fotografiile înainte de a le posta pe reţelele de socializare. Sunt şi oameni care vor ca pozele lor să fie cinstite, fără pic de editare.

Poate vi se pare ciudat, dar există şi o explicaţie ştiinţifică privind utilizarea efectelor asupra unui selfie. "Această editare este o formă prin care ele vor să atragă atenţia asupra lor sau asupra părţii care caută să o modifice. În momentul în care îţi faci permanent o poză selfie, înseamnă că tu întradevăr ai o problemă şi nu eşti o persoană apreciată", spune Alina Blagoi, psiholog.

Discutabil, în condiţiile în care vedetele sunt înnebunite să-şi facă selfie-uri. Machiate, nemachiate, pretinzând că dorm, în cadă, pe plajă, în maşină, lângă maşină, cu un bebeluş, cu un căţeluş. În fine, nu contează. Selfie să fie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Special! Arta de a-ți face un selfie perfect