Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Avantajele dietei în trei culori

Inventatorii dietei în trei culori susţin că s-au oprit la alb, verde şi roşu, pentru că fiecare în parte are rolul său precis. Albul ne protejează pielea, verdele protejează membranele celulare, iar roşul încetineşte procesul de îmbătrânire

de Redactia Observator

la 09.09.2015 , 20:43

Inventatorii dietei în 3 culori susţin că s-au oprit la alb, verde şi roşu, pentru că fiecare în parte are rolul său precis. Albul ne protejează pielea, verdele protejează membranele celulare, iar roşul încetineşte procesul de îmbătrânire

Românii au, însă, păreri împărţite în privinţa eficienţei acestei diete.

Cu toate acestea, nu este o dietă greu de urmat. În ziua "albă", ar trebui să mâncaţi lactate, peşte alb şi legume albe. În ziua verde, legume verzi şi ceai verde, iar în ziua roşie - carne roşie, legume roşii şi fructe roşii. Bineînţeles, este obligatoriu să beţi multă apă. Totuşi, nutriţioniştii nu sunt de acord sută la sută cu această cură de slăbire.

Vezi și

În acest mod, putem să avem un tonus bun chiar din primele zile ale regimului.

Însă, pe lângă kilogramele pierdute, inventatorii dietei în 3 culori susţin şi că acest mod de a mânca garantează o detoxifiere profundă a organismului. Aici nutriţioniştii chiar nu mai sunt de acord.

Aşadar, puteţi încerca dieta în 3 culori pentru perioade scurte. În niciun caz să nu vă propuneţi să vă devină un mod de viaţă. Evident, înainte de a începe să faceţi teste pe propria persoană, ar fi mult mai bine să discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » SPECIAL! Avantajele dietei în trei culori