Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Căsătoria te îngrașă

O femeie căsătorită e o femeie împlinită! Şi nu doar sufleteşte, ci mai ales trupeşte. Concluzia aparţine unor cercetători australieni.

Vezi și

 Nici o mireasă nu ar putea fi fericită de o asemenea comparaţie. Doar este momentul vieţii ei. Momentul în care ar trebui să arate perfect.

Mireasa nu va scăpa fără să fie în centrul atenţiei. Motivele pot fi multiple: rochia, coafura, bijuteriile, pantofii, dar niciodată kilogramele în plus.

Majoritatea domnişoarelor acţionează, însă, altfel. Din clipa în care au fixat data nunţii, încep un program draconic de slăbire. Doar că - după ce trece marele eveniment - corpurile le vor reveni la dimensiunile iniţiale. Dacă nu cumva le vor depăşi.

Deci este clar! Femeile sunt în pericol de a se îngrăşa după căsătorie. În medie, ele iau în greutate 2 kg în primele 6 luni de la nuntă, dar unele se pot îngrăşa mult mai mult, chiar şi 9 kg.

Cercetătorii australieni şi-au realizat studiul cât se poate de bine. S-au dus la un târg de nunţi şi au invitat 350 de femei să participe la cercetare. Mai precis, să se cântărească înainte de nuntă, dar şi după.

Cercetătorii australieni au mai descoperit un lucru interesant: una din trei mirese a admis faptul că cineva din familie sau chiar iubitul o îndemnase să slăbească înaintea nunţii. În România, lucrurile stau altfel. Domnişoarele slăbesc doar dacă vor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Căsătoria te îngrașă