Antena Meniu Search
x

Special! Cum își doresc femeile să fie bărbații

Oamenii de ştiinţă din Statele Unite au întrebat în stânga şi în dreapta, au centralizat rezultatele şi au ajuns la o concluzie simplă. Pentru ca un bărbat să devină interesant pentru o femeie, trebuie să aibă doar 4 calităţi.

Vezi și

Oamenii de ştiinţă din Statele Unite au întrebat în stânga şi în dreapta, au centralizat rezultatele şi au ajuns la o concluzie simplă. Pentru ca un bărbat să devină interesant pentru o femeie, trebuie să aibă doar patru calităţi. 

Fizicul şi atitudinea nu ajung pentru ca un bărbat să devină eligibil. Pentru că trăim într-o lume în care totul se învârte în jurul banilor, este foarte important ca potenţialul partener să aibă un venit decent.

Dar ce te faci dacă prinţul care îşi schimbă caleaşca zilnic, doar pentru a o asorta cu hainele pe care le poartă în ziua respectivă, este - de fapt - doar un broscoi lipsit de maniere?

Domnilor, degeaba arătaţi ca un fotomodel, degeaba aveţi atitudine şi bani. Dacă nu aveţi cei şapte ani de acasă, aveţi foarte puţine şanse de a avea o parteneră de calitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Special! Cum își doresc femeile să fie bărbații