Antena Meniu Search
x

Special! Cum repari o inimă rănită

Probabil că într-o lume perfectă, cuvântul "decepţie" nu ar exista. Doar că lumea noastră nu este deloc perfectă, aşa că suferinţa din dragoste este des întâlnită. Iar cauzele diferă de la om la om

Vezi și

Probabil că într-o lume perfectă, cuvântul "decepţie" nu ar exista. Doar că lumea noastră nu este deloc perfectă, aşa că suferinţa din dragoste este des întâlnită. Iar cauzele diferă de la om la om

Neîncrederea în partener, pe de altă parte, înşelarea aşteptărilor de către ei, atâta vreme cât ei erau mai tineri, nu erau copţi la minte, bărbaţii în general se maturizează mai greu şi cred că orice femeie, fată trece prin aşa ceva.

Doar că mitul potrivit căruia femeile suferă mai mult decât bărbaţii în urma unei despărţiri este desfiinţat în totalitate de specialişti. Studiile recente arată că suferinţa este foarte mare pentru bărbaţi.

O variantă ar fi să vă ocupaţi la maximum timpul. Puteţi merge la sală sau puteţi să declanşaţi Marea Curăţenie Generală a casei. De ce nu, să încercaţi chiar o redecorare. Important este să nu staţi în vârful patului şi să plângeţi. E recomandată munca fizică pentru că ea ne ajută să descărcăm energia negativă, starea negativă. După muncă fizică pe o perioadă mai lungă, chiar obosim fizic. Noi avem o oboseală psihic, suntem dezamăgiţi că suntem părăsiţi.

Un singur lucru este complet nerecomandat: să vă aruncaţi imediat într-o altă relaţie. Într-o astfel de situaţie tindem să facem o alegere greşită, de disperare de a nu fi singur. Mai ales femeile. Pentru femei e o foarte mare disperare ideea de a nu avea un prieten, un partener de viaţă şi atunci risc să fac o greşeală mai mare decât cea pe care am făcut-o iniţial.

Esenţial este să realizaţi că nu există un medicament magic de natură să oprească brusc suferinţa din dragoste. Iar singura luptă pe care trebuie să o purtaţi este cea cu dumneavoastră. Nu vă obosiţi să urâţi persoana care v-a făcut să suferiţi. E inutil şi total neproductiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Special! Cum repari o inimă rănită