Antena Meniu Search
x

Special! Cura de îngrăşare, mai grea ca oricare

Este greu să slăbeşti, dar este şi mai greu să te îngraşi! Dar dacă te ambiţionezi şi te ţii de un program bătut în cuie, există posibilitatea să te îngraşi cât de cât. În ce ar consta: cinci mese pe zi, ca şi la regimurile de slăbire, doar că trebuie să mănânci mai mult, să nu ocoleşti dulciurile - dar numai pe cele de casă - şi să mergi la sală.

Vezi și

Deşi la prima vedere nu pare deloc greu să pui câteva kilograme în plus, să ştiţi că îngrăşatul nu este la îndemâna oricui. Dacă vreţi să luaţi în greutate, mâncaţi pe săturate la fiecare masă.

Dar - la fel ca şi atunci când suntem la cură de slăbire - dacă vrem să mai punem nişte kilograme, trebuie să mâncăm alimente sănătoase.

Ca să creşteţi în greutate, evitaţi băuturile cu efect diuretic şi nu mâncaţi fructe cu efect puternic antioxidant, cum sunt citricele sau merele.

Spre deosebire de cei care vor să slăbească, cei care sunt la cură de îngrăşare trebuie să consume şi gustări dulci, cu condiţia să fie făcute în casă.

De exemplu, plăcintă cu brânză dulce şi stafide, plăcintă cu mere sau chec. Astfel, controlăm calitatea ingredientelor. Există şi alte gustări interzise celor "pufoşi", dar recomandate celor subponderali.

Sportul este obligatoriu şi în cazul celor care vor să se îngraşe. Tipurile de exercitii diferă însă puţin.

Pentru a vă dezvolta masa musculară aveţi nevoie de o un program special de fitness.

Chiar dacă sunt şi persoane care au probleme cu îngrăşatul, cei mai mulţi vor însă să slăbească.

La fel ca şi procesul de slăbire, procesul de îngrăşare se realizează încetul cu încetul. Aşadar, este normal să puneţi între unul şi două kilograme pe lună. Asta înseamnă să adăugaţi între 300 şi 350 de calorii aportului zilnic, dar gradual şi alegând doar alimente sănătoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Special! Cura de îngrăşare, mai grea ca oricare