Antena Meniu Search
x

Special! De 8 martie, stai cu ochii în stele

Ziua femeii se apropie cu paşi repezi. Şi, chiar dacă există ca sărbătoare de multă vreme, mereu sunt bărbaţi care lasă pe ultima sută de metri cumpăratul cadourilor

Vezi și

Ziua femeii se apropie cu paşi repezi. Şi, chiar dacă există ca sărbătoare de multă vreme, mereu sunt bărbaţi care lasă pe ultima sută de metri cumpăratul cadourilor. 

An de an, Ziua Femeii pică în aceeaşi zi. Şi totuşi, cumva, mereu există bărbaţi prinşi pe picior greşit când vine vorba de cadouri. Dar nu trebuie să disperaţi. Până să mergeţi în primul magazin de cadouri care vă iese în cale şi să vă încercaţi norocul, aţi putea consulta un astrolog. Oricât de sceptic aţi fi, astrele spun ceva despre fiecare. Femeie Berbec de exemplu este o fire activă.

De aceea, băiatul trebuie să caute idei prin care ea să se simtă activă. să o scoată în aer liber, în natură, orice plimbare. Să facă sport.

Iar cele din Săgetător nu sunt deloc mai diferite.

Cu cât are parte de o zonă mai largă, cu atât femeia săgetător se va simţi mai bine. ce înseamnă asta? Călătorii, obiecte de ghid turist sau distracţia cu prietenii, călătoriile în natură.

Comunicarea este cheia spre inima unei femei născută sub semnul Gemenilor. De aceea fie o ieşire cu prietenii, fie un gadget o vor face să zâmbească. La polul opus este femeia din Rac, pentru care cadoul perfect ar fi orice se găseşte sub zodia. Romantismului. Nativele din leu pe de altă parte.

Leul, sistemul solar leu, este un semn care are nevoie să fie în centru atenţiei. De accea, petreceri, orice formă de reuniune cu prietenii prin care femeia să se simtă în centru atenţiei.

Femeilor născute în zodia Fecioară şi Capricorn le aduce un zâmbet pe faţă orice are legătură cu munca. Fecioara este semnul muncii. De aceea, trebuie să ţineţi cont de locul de muncă sau de activitatea sa profesională.

Capricornul, este precum fecioara, un semn de muncă, de carieră. De aceea, femeia capricorn este o carieristă. O zi petrecută în doi este cadoul perfect pentru doamnele şi domnişoarele din zodia Balanţei. Nativele din Scorpion pe de altă parte.

Scorpionul este un semn al sexualităţii, pe lângă orice componentă care femeia scorpion se simte cumva mai puternică. Bineînţeles că şi sexualitatea ar fi o cale prin care să se simtă puternică, că deţine controlul. De aceea, o lenjerie care să îi dea mai multă încredere.

Când vine vorba de Văsători, un cadou ieşit din tipare este perfect.

Vărsătorul este un semn non-comformist, original, care apreciază tot cadourile non-conformiste. Gândiţi-va la orice lcuru neobişnuit, fie orice, ceva care să vă aparţină.

E de înţeles de ce nativa din Peşti se va simţi cel mai bine. în preajma apei. Peştele, ultimul semn, este un semn neptunian, semn de apă. Femeia Peşti s-ar bucura de o plimbare pe malul unui lac, orice ce are legătură cu apa.

Cu aceste sfaturi în desaga de cunoştinţe, nu prea aveţi cum să daţi greş. Ceea ce dovedeşte că, cel puţin uneori, destinul mai e scris şi în stele

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Special! De 8 martie, stai cu ochii în stele