Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Drojdia ajută la slăbit

Creşte, dar slăbeşte. Prin reacţia şi puterea sa de a a da volum, drojdia mai este numită, nu întâmplător, şi alimentul-viu

Vezi și

Creşte, dar slăbeşte. Prin reacţia şi puterea sa de a a da volum, drojdia mai este numită, nu întâmplător, şi alimentul-viu

Chiar dacă mulţi dintre noi ştim despre drojdie doar că ajută la creşterea aluatului şi oferă aciditate berii, specialiştii în nutriţie i-au descoperit un nou beneficiu: ajută la slăbit.

Pe lângă saţietatea pe care o conferă, drojdia conţine nu mai puţin de 17 vitamine, 16 aminoacizi esenţiali şi 46% proteine.

Potasiul, fierul, calciul, magneziul si fosforul din driojdie previn lipsa de vitamine din corp şi dau un tonus bun. Mai mult, cercetatorii spun ca drojdia revitalizeaza organismul.

Dieta cu drojdie are la bază un principu foarte simplu: ca şi atunci când o foloseşti pentru a pregăti aluatul, drojdia îşi măreşte volumul în stomac, oferindu-ţi rapid senzaţia de saţietate. Acest ingredient banal îţi taie pofta de mâncare şi de gustari dulci şi te ajută să consumi mai puţine calorii.

Iar dacă nu v-a convis dieta cu drojdie, cercetătorii spun că acest aliment acţionează şi asemenea unui antidepresiv, mai ales în cazul tulburărilor psihice cauzate de stres şi stări de frică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Drojdia ajută la slăbit