Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Formula hidratării corecte

După ce ne orientăm atunci când ne fixăm cantitatea necesară pentru o zi? Răspuns: după sfaturile specialiştilor în nutriţie care ştiu o formulă de calcul a cantităţii de apă în funcţie de greutate.

Vezi și

După ce ne orientăm atunci când ne fixăm cantitatea necesară pentru o zi? Răspuns: după sfaturile specialiştilor în nutriţie care ştiu o formulă de calcul a cantităţii de apă, în funcţie de greutate.

Contează, de asemenea, şi tipul de activitate pe care o desfăşuraţi. Desigur, şi anotimpul. Fiecare are propria viziune asupra cantităţii de apă pe care trebuie să o bea zilnic. Dar adevărul stă în matematică.

De asemenea, trebuie să mai luăm în considerare şi tipul de activitate pe care-l facem, dar şi de vremea de afară. De fapt, hidratarea este o doză de sănătate. Nu doar că ne potoleşte setea, dar ne menţine şi sănătoşi.

Iar, de multe ori, atunci când ne simţim rău, ar trebui să ne gândim mai întâi dacă am băut apă şi abia apoi ce pastilă luăm. Cei care practică sport de performanţă ştiu cel mai bine că apa este cea care le menţine tonusul.

Specialiştii de la Institutul de Cercetări Alimentare spun că şi femeile ar trebui să fie mai atente la hidratare, iar apa nu trebuie băută repede, astfel nu va fi reţinută în organism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Formula hidratării corecte