Antena Meniu Search
x

Săptămâna viitoare avem LUNĂ PLINĂ. Ce înseamnă acest lucru pentru ZODII

Săptămâna viitoare este Lună Plină. Ce înseamnă acest lucru? Nivelurile de energie cresc și, chiar dacă pe interior suntem din ce în ce mai agitați, tipul acesta de energie poate fi folosit pentru a îmbunătăți anumite capitole ale vieții

Săptămâna viitoare avem Lună Plină. Ce înseamnă acest lucru? Nivelurile de energie cresc și, chiar dacă pe interior suntem din ce în ce mai agitați, tipul acesta de energie poate fi folosit pentru a îmbunătăți anumite capitole ale vieții

Pentru BERBECI, săptămâna se anunță foarte activă la nivel de carieră și imagine publică. Astfel, Berbecii au toate șansele să ajungă sub lumina reflectoarelor. Totuși, odată ajunși acolo, trebuie să aibă grijă să nu reacționeze la vocea impulsului și să își țină în frâu pornirile conflictuale.

TAURII își schimbă viziunea asupra vieții. Sigur, nu exagerează, dar acum își dau seama că lumea nu se rezumă la spațiul în care trăiesc și că există mult mai multe lucruri de văzut și de trăit. Este o perioadă bună pentru a depăși niște bariere mentale pe care și le-au impus singuri.

De asemenea, GEMENII ar putea trăi câteva stări pe care, în mod normal, nu le cunosc foarte bine. Vorbim despre gelozie și despre o nevoie aproape irațională de a controla ce se întâmplă în jurul lor. Cea mai bună armă pe care o au acum este sinceritatea, în primul rând față de propria persoană.

RACII resimt această Lună Plină în relații. Că vorbim despre colaboratori, parteneri sau iubiți, anumite lucruri trebuie schimbate și, deloc surprinzător pentru ei, semnele vin prin vis. De asemenea, intuiția capătă o dimensiune practică în aceste zile, deci Racii se pot baza pe aceasta în situațiile delicate.

În schimb, pentru LEI se anunță o săptămână plină la locul de muncă. Cel mai probabil au loc niște schimbări și ei primesc acum sarcini noi. Pentru cei care și-au făcut temele, acesta nu poate fi decât un moment excelent, un moment în care să demonstreze că sunt adevărați lideri.

La un pol cumva opus, FECIOARELE se scaldă într-un ocean de creativitate, poezie și o nevoie de a descoperi micile bucurii ale vieții. De altfel, dacă își dau voie, perioada este tocmai bună pentru a trezi spiritul de aventură și pentru a trăi din nou sentimentul de iubire.

BALANȚELE găsesc sprijinul de care au nevoie acasă, în familie, sau alături de oamenii foarte apropiați. De asemenea, dacă există tensiuni cu anumiți membri ai familiei, acesta este momentul pentru a le rezolva și a trece mai departe într-o nouă etapă.

SCORPIONII sunt pe un val de simpatie, au replică, au prestanță și atrag mulți oameni în jurul lor, prin comunicare. Este un moment bun pentru a descoperi elementele practice de care au nevoie în viețile lor și pentru a le aplica.

SĂGETĂTORII, în schimb, sunt mai preocupați de siguranță, indiferent dacă vorbim despre siguranța materială sau despre cea emoțională, e un moment în care aventurierii zodiacului caută stabilitate. De asemenea, unii dintre Săgetători ar putea fi puși în fața unor proiecte noi, din care să câștige niște bani buni.

CAPRICORNII trăiesc un moment rar, în care descoperă că pot interacționa cu anumiți oameni la un nivel foarte profund. Este un moment bun pentru a găsi răspuns la întrebarea "încotro mă îndrept?" și pentru a mai descoperi câte ceva despre propria persoană.

VĂRSĂTORII primesc un plus de intuiție și au ocazia acum să își redescopere o parte din resursele interioare. Acesta este cel mai bun moment pentru a se retrage și pentru a se detașa de situațiile problematice.

Nativii din zodia PEȘTI își petrec o bună parte din timp în compania prietenilor, pe care ar putea să îi ajute cu tot ce au nevoie. Este un moment bun pentru a da dovadă de altrusim și pentru a deschide urechile la ce probleme au și alții. Câteodată, o vorbă bine spusă poate rezolva jumătate de problemă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Săptămâna viitoare avem LUNĂ PLINĂ. Ce înseamnă acest lucru pentru ZODII