Antena Meniu Search
x

Special! Intuiția ne ajută să luăm decizia bună

Aţi face ceva, dar parcă simţiţi că nu e tocmai în regulă! Cunoaşteţi un om şi, din prima clipă, vă vine să îi povestiţi câte în lună şi în stele

Vezi și

Aţi face ceva, dar parcă simţiţi că nu e tocmai în regulă! Cunoaşteţi un om şi, din prima clipă, vă vine să îi povestiţi câte în lună şi în stele

Mihaela Călin este o persoană cerebrală. Nu crede în al şaselea simţ. Şi totuşi, faptul că astăzi este o prezenţă plăcută la pupitrul de ştiri, îl datorează intuiţiei. "Am ales Antena 1 din multe motive din multe motive logice. Antena 1 este un loc foarte important şi foarte bun, dar în acelaşi timp, mărturisesc că am ales pentru că eu aşa am simţit când am intrat în acest loc. A fost un sentiment pe care l-am avut când am deschis uşa redacţiei, că sunt de aici cumva".

Să nu credeţi însă că intuiţia şi afacerile nu fac casă bună. "Cu cât învăţam să ne antrenăm mai bine această intuiţie, s-o educăm, cu atât reyolvam mult mai bine toate actele de comunicare cu oamenii şi bineînţeles, creşte şi succesul financiar", spune Lavinia Ştefan, trainer.

Intuiţia este ceva cu care ne naştem. Doar că trebuie să ne-o antrenăm toată viaţa.

Specialiştii spun că intuiţia este cel mai înalt nivel de inteligenţă şi cea mai valoroasă formă de gândire creativă. Cu ajutorul ei, putem înţelege o informaţie care nu este la îndemâna celor cinci simţuri. Cu toate acestea, nu e cazul să excludeţi gândirea raţională şi să vă bazaţi doar pe fler.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Special! Intuiția ne ajută să luăm decizia bună