Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Machiaj special pentru femeile care poartă ochelari

Sunt nenumărate femei care, deşi ar fi trebuit să poarte ochelari, nu o făceau pentru simplul motiv că nu le plăcea cum arată cu ei!

Vezi și

 Sunt nenumărate femei care, deşi ar fi trebuit să poarte ochelari, nu o făceau pentru simplul motiv că nu le plăcea cum arată cu ei! Există acum machiaje speciale pentru cele care poartă ochelari, ba mai mult se fac în funcţie de dioptrii.

Atunci când porţi ochelari, e destul de greu să-ţi găseşti un machiaj adecvat. Dar - aşa cum există machiaj de zi şi machiaj de seară - există şi un machiaj special pentru femeile cu ochelari.

Andreea este una dintre ele. Chiar dacă nu poartă ochelarii zi de zi, tot are probleme în a găsi machiajul perfect pentru orele în care nu poate să stea fără dioptrii. Ne-am gândit să o ajutăm şi i-am cerut ajutorul celebrului make-up artist Mirela Vescan.

Şi dacă tot ne-am apucat de treabă, am profitat de prezenţa Mirelei pentru a lămuri câteva mituri. Acum avem dovada clară că nu trebuie să credem tot ce scrie în revistele de modă şi este indicat să ne adresăm direct unui profesionist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Machiaj special pentru femeile care poartă ochelari