Antena Meniu Search
x

Special! Machiajul pentru mire

Bărbaţii din Occident nu ezită să-şi aplice un fond de ten pe faţă sau să-şi accentueze privirea cu un dermatograf sau cu puţin rimel

Vezi și

Bărbaţii din Occident nu ezită să-şi aplice un fond de ten pe faţă sau să-şi accentueze privirea cu un dermatograf sau cu puţin rimel

Iar dacă nu aveţi ochiul format, nici nu sesizaţi micile îmbunătăţiri pe care şi le-au realizat. Bărbaţii din România nu concep să facă aşa ceva, nici măcar în ziua nunţii, când - teoretic - ar trebui să arate perfect în toate pozele şi filmările. Şi, ce-i drept, nici româncele nu sunt încântate de idee. Însă sunt şi destule doamne care chiar îşi încurajează viitorii soţi să opteze pentru un make-up în ziua nunţii.

Nu vă aşteptaţi la pleoape colorate sau la pomeţi roz. Machiajul pentru bărbaţi este specific şi cât se poate de masculin. În principiu, nu e cazul să apelaţi la machiaj în ziua nunţii decât dacă aveţi nevoie.

O altă diferenţă între machiajul feminin şi cel masculin este că la bărbaţi nu se ţine cont de fizionomie. Lui nu trebuie să îi fie sculptată faţa, pentru că altfel îşi pierde din masculinitate. Şi mai este o diferenţă pe care viitoarelor mirese ar putea să fie invidioase - în timp ce ele stau cuminţi pe scaun cel puţin 2-3 ore pentru make-up-ul din ziua nunţii, mirii au de răbdat maximum o jumătate de oră. 

Domnilor, dacă vă tentează să îi faceţi pe plac soţiei în ziua nunţii sau poate chiar să îi faceţi o surpriză aflaţi că distracţia cu machiajul costă în jur de 150 de lei. Sigur, dacă vreţi şi o probă înainte, mai trebuie să plătiţi încă 100 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Special! Machiajul pentru mire