Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Mâncarea indiană, pe jumătate românească

Bucătăria indiană este fabuloasă - fierbinte şi condimentată. Şi probabil vă gândiţi că mâncărurile se prepară foarte greu.

Vezi și

 Bucătăria indiană este fabuloasă - fierbinte şi condimentată. Şi probabil vă gândiţi că mâncărurile se prepară foarte greu. Că e nevoie de ani de experienţă ca să faci un preparat indian, motiv pentru care multe gospodine nici nu s-au gândit să încerce acasă în propria lor bucătărie.

Însă, dacă aveţi ocazia să staţi o dată lângă un bucătar indian care găteşte, o să vedeţi că, dacă ştiţi să gătiţi româneşte, o să vă iasă şi mâncarea indiană. Reţineţi însă că trebuie să vă luaţi mirodeniile şi condimentele lor şi să ştiţi să le combinaţi după gust. Nu al dumneavoastră, ci al indianului. Tocmai de aceea, trebuie să puneţi condimente fără reţinere.

O mâncare românească poate fi transformată în mâncare indiană doar din condimente. Să luam cel mai comun exemplu. Mâncare de roşii cu legume şi carne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Mâncarea indiană, pe jumătate românească