Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Moda hainelor banale și comode

Chiar dacă ne vine greu să recunoaştem, mulţi dintre noi suntem victime ale modei! Poate nu în mod exagerat, ca să arătăm ca o colecţie de brand-uri ori de câte ori ieşim pe stradă. Dar măcar la nivel de culoare a anului.

Vezi și

 Normcore este un curent răspândit peste ocean, dar aproape necunoscut la noi. Aşa că e necesar să-l definim: A apărut ca un fel de reacţie a ultimelor trenduri din modă, accesoriile statement care tot au fost pe val multă vreme.

El se referă la a te îmbrăca cu lucruri banale, fără culoare, fără paiete. Ca şi exemplu s-ar putea spune că te îmbraci ca Jery Sainfeild sau ca Steve Jobs. Cu haine super banale, cu o pereche de jeanşi, cu adidaşi în picioare şi eventual cu o bluză pe gât.

Interesant este că unii români sunt perfect integraţi în acest curent. Chiar şi fără să ştie. Totuşi, pe străzile Bucureştilor predomină zicala "Haina îl face pe om" şi asta pentru că românilor le place să fie chic.

Pentru F.Charm lejer, nu înseamnă banal. Nici pe stradă, dar nici în studio. Iar când vine vorba despre ţinute de scenă, F.Charm alege negrul. Aşadar piele, fermoare, lanţuri, capse, imprimeuri şi bocanci personalizaţi.

În consecinţă, curentul normcore nu are foarte multe şanse de succes în România. Cel puţin, nu deocamdată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Moda hainelor banale și comode