Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Special! Noul tip de permanent

În anii '70 se purta permanentul afro.În anii '80, se purta permanentul creponat. În anii '90, se purta permanentul spiralat. Apoi a început să se poarte părul drept sau cel mult buclar lejer

de Redactia Observator

la 20.04.2015 , 20:39

În anii '70 se purta permanentul afro. Sau merinos, dacă doriţi. În anii '80, se purta permanentul creponat. În anii '90, se purta permanentul spiralat. Apoi a început să se poarte părul drept sau cel mult buclar lejer

În prezent se folosesc tratamente naturale care permit părului făcut permanent să fie purtat ori drept, ori ondulat, după dorinţă. Mai mult, nu doar că nu distrug firul de păr, dar îl mai şi protejează. 

Permanentul a făcut multe femei fericite la vremea lui, dar - în acelaşi timp - a şi distrus multe podoabe capilare. Substanţele folosite deshidratau şi ardeau firul de păr, aşa că toate doamnele cu permanent erau nevoite să se tundă foarte des. Însă anii au trecut şi în saloane au apărut soluţiile pentru păr permanent care au şi rol de tratament intens al podoabei capilare.

Vezi și

Noile tratamente îi permit părului să fie ondulat, creţ sau cât se poate de drept. Iar secretul constă în lipsa formaldehidei, acea substanţă chimică şi cu un miros înţepător care ducea la iritaţii ale scalpului şi ochilor.

O altă parte bună a acestor tratamente este că pot fi aplicate pe orice tip de podoabă capilară.

Bineînţeles, româncele nu au ratat ocazia de a testa tratamentele fără formaldehidă.

Aşadar, chiar dacă doriţi părul drept sau ondulat, cel mai important este să alegeţi produsele care să vă protejeze podoaba capilară în timp ce o coafează permanet. Altfel vă veţi bucura de noua formă a părului doar până la prima spălare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Special! Noul tip de permanent