Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Pisici cu dietă de vedetă

O pisică mai dolofană e mult mai simpatică decât una trasă prin inel! Însă e profund greşit să-ţi îndopi animalul doar pentru că îţi plac desenele animate cu Gardfield.

Vezi și

O pisică mai dolofană e mult mai simpatică decât una trasă prin inel! Însă e profund greşit să-ţi îndopi animalul doar pentru că îţi plac desenele animate cu Gardfield. În plus, pisica nu trebuie să primească mâncare non-stop.

Un exemplar adult trebuie să primească doar două mese pe zi: una dimineaţă şi una seara. Două grame de proteine, două grame de grăsimi şi cât mai puţini carbohidraţi. Nu, nu este regimul unei dive gata de orice sacrificiu alimentar pentru a avea o siluetă de vis. Aşa trebuie să arate hrana pentru o pisică sănătoasă.

În traducere, între 6 şi 8 şoareci pe zi. Ar putea fi o soluţie pentru pisicile de la ţară, dar ce ne facem cu cele de la oraş? Le cumpărăm şoareci sau mâncare specializată, care să le satisfacă nevoile?

Atenţie însă la cantitate! Dacă îi daţi prea mult de mâncare, veţi ajunge să aveţi o pisică supraponderală. Dar nu trebuie să vă faceţi probleme, pentru că - pe piaţă - există hrană pentru toate problemele care ar putea apărea. De la tot felul de afecţiuni şi până la o blană strălucitoare.

Aşa că testăm, alegem şi combinăm. Bine, ele testează, ele aleg şi noi cumpărăm. Două pliculeţe, unul dimineaţa şi altul seara, uneori pusă chiar peste hrana uscată. Pe lângă satisfacţia unei porţii generoase de carne, mâncarea umedă împiedică bolile tractului urinar. În rest, mult răsfăţ şi cât mai multă joacă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Pisici cu dietă de vedetă