Antena Meniu Search
x

Special! Povestea fotografiei care a fost premiată la World Photography Awards

Început de iarnă marcat de o lapoviţă rece. O tânără care se ascunde sub o umbrelă în aşteptarea tramvaiului. Un bătrân care se întrezăreşte în depărate şi întunericul care se luptă cu lumina farurilor automobilelor care trec pe şosea.

Vezi și

 Este imaginea care a fost premiată la categoria Low Light din cadrul World Photography Awards. Cum a început povestea ei ştie doar Vlad Eftenie, fotograful care a imortalizat momentul. Totul s-a întâmplat în staţia tramvaiului 41 din Bucureşti.

Fotografia care a impresionat juriul de la Londra a fost făcută la sfărşitul lunii noiembrie. Acestea au fost atuurile care au făcut ca instantaneul lui Vlad Eftenie să fie premiat dintre alte 70 de mii de fotografii. Două dintre punctele cheie ale imaginii sunt personajele din staţia de tramvai.

Instantaneul lui Vlad Eftenie va fi expusă la Somerset House din Londra şi va fi publicată în anuarul World Photography Awards 2014. Ce înseamnă însă premiul acesta pentru fotograful român?

Competiţia nu s-a terminat însă. Instantaneul din staţia tramvaiului 41 l-a aruncat pe Vlad Eftenie în lupta pentru distincţia World Photography Awards Open Photographer of the Year.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Special! Povestea fotografiei care a fost premiată la World Photography Awards